Anđeoske poruke Doreen Virtue: Tjedan energetskog čišćenja

Naglašena je važnost energetskog detoksa – bilo da smo bombardirani negativnostima iz medija, bilo da nas energetski vuku dolje stvari i odnosi koje smo prerasli, sad je pravo vrijeme da se očistimo i zaštitimo od nižih energija

Humor koji daje odmak

Zbog trenutačne intenzivne energije koju mnogi osjećaju, a neki su i zahvaćeni njome, Doreen Virtue za ovotjednu je poruku odabrala Karte arkanđela Mihaela te za dodatnu kartu, s obzirom na svoje molitve za iscjeljenje i zdravlje ljudi, Iscjeljujuće karte arkanđela Rafaela. Počinjemo kartom Smisao za humor – koja je, kaže Doreen, podsjetnik kako se može dogoditi da život shvaćamo toliko ozbiljno da izgubimo smisao za humor – humor u smislu pronalaženja suosjećanja za ljudska stanja, čak i ego.

"Umjesto da se bojite nižih energija i napetosti, možete se tome smijati i ustanoviti da se svi nosimo s istim stvarima, svi imamo isto iskustvo izazova", kaže Doreen. Humor katkad može olakšati napetost, pomoći iscijeliti situaciju u slučaju svađe te olakšati opraštanje. Korisna molitva uz ovu kartu glasi: "Hvala Ti što mi pomažeš vidjeti humor u ovoj situaciji da se mogu dobrohotno nasmijati ljudskoj prirodi. Da privučem ljubav i iscjeljujuću energiju, voljan/na sam svoje iskustvo vidjeti u novom svjetlu."

Svi griješimo

Nevinost je druga karta za ovaj tjedan i njezino se značenje nastavlja na prvu kartu – riječ je o otpuštanju osjećaja krivnje. Krivimo li sami sebe zbog nečega što smo učinili ili mislimo da smo učinili, to je niska energija. Da, možda ste pogriješili – nemojte zaboraviti da svi činimo pogreške. No način na koji se trebamo nositi s vlastitom pogreškom nije taj da sami sebe mučimo svojim perfekcionizmom, misleći kako je netko ljutit na nas ili osjećajući strah jer mislimo da smo učinili nešto pogrešno. "Nije riječ o tome radimo li pogreške, nego kako se s time nosimo.

Svaka je pogreška prilika za učenje i rast", ističe Doreen Virtue i poziva da svoje pogreške te osjećaj krivnje, žaljenja i straha izazvan njima predamo Bogu. Molitva vezana uz ovu kartu je "Dragi Bože i anđeli, hvala vam što mi pomažete vidjeti da se sve vaše kvalitete čiste ljubavi i svjetla odražavaju u meni i svima ostalima. Pomozite mi prihvatiti moju od Boga danu nevinost da mogu biti u miru."

Istražite strahove

Treća karta za ovaj tjedan je Istražite svoje opcije i govori o nečemu u vašem životu što ste prerasli, a što ima toksično djelovanje – to može biti neka veza, odnos s nekim tko je očito na drukčijem putu nego vi, vaš posao s kojim više ne rezonirate, vaša prehrana, mjesto stanovanja… Što god da je posrijedi, ova je karta znak da razmotrite svoje opcije, istražite koji bi to bio bolji način za vas kako promjene ne bi bile impulzivne, nego utemeljene na činjenicama. Informirajte se, razgovarajte s mentorom ili osobom od povjerenja, napravite popis za i protiv…

Istražite i možebitne strahove koje imate – promislite temelje li se na realnosti ili egu – oslobodite ih se, kao i niže energije koju nose, predajući ih Bogu. A kako istražujete opcije, sve više opcija vam je na raspolaganju i sve više opcija privlačite! Uz ovu je kartu vezana molitva: "Dragi Bože, hvala Ti za Tvoju mudrost i ljubav, koji mi pomažu vidjeti, razumjeti i dohvatiti sve moje alternativne opcije. Molim Te, vodi me u najboljem smjeru za moje zdravlje, sreću i životnu svrhu."

Riješite se parazita

Dodatna karta za ovaj tjedan, jedna od Iscjeljujućih karata arhanđela Rafaela, jest Povećana energija – Dragi arhanđele Rafaele, hvala Ti što me ispunjavaš neograničenom energijom božanske ljubavi i svjetlosti. Naglašena je potreba da se zaštitimo i očistimo od energetskih parazita koji nam kradu energiju te nas čine ranjivima i podložnima bolestima, ističe Doreen Virtue.

To mogu biti ne samo toksični ljudi i odnosi nego i mediji koji nas bombardiraju vijestima o lošim stvarima, a time niskom, negativnom energijom, otimajući nam mir, a hraneći strah i druge osjećaje niske vibracije. Nemojte dopustiti da potonete, uz pomoć božanske svjetlosti "isperite" te energetske parazite, pročistite se te ubuduće izbjegavajte stvari koje vas energetski vuku dolje.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci