Anđeoske poruke Doreen Virtue: Povezivanjem s prirodom do neograničenog obilja

Ovaj tjedan svakako nađite vremena za boravak u prirodi, bilo da u njoj vježbate bilo da se jednostavno isključite iz vanjskog svijeta – to će vam pročistiti misli i podići energiju te vam dati novu inspiraciju i poticaj...

Svi u prirodu

Osjećajući kako je trenutačno potreban poseban naglasak na osnaženje te pomoć s opskrbom, potporom i manifestiranjem, Doreen Virtue za ovotjednu je poruku odabrala karte Anđeli obilja. Prva je karta Darežljiva priroda – "Provođenje vremena u prirodi pomaže vam podići vibraciju i podsjetiti vas na Božje neograničeno obilje. Izađite i uživajte u šetnji s ljubimcem, meditirajte ispod drveta, vrtlarite, sjedite pod zvijezdama ili se nekim drugim aktivnostima povežite s neograničenim prostranstvima".

Ako živite u gradu, isplati se potruditi otići malo dalje, u prirodu, a isto tako prirodu možete donijeti unutra sobnim biljkama, mini fontanama, slikama vodopada na desktopu, snimkama sa zvukovima iz prirode… U prirodi ćete se i ponovno povezati sa svojom pravom prirodom, stoga ako osjećate da ste zapeli na svom putu, da vam je kreativnost uspavana, da nemate ideja… izađite u prirodu i duboko dišite, savjetuje Doreen.

Obilje dolazi u različitim oblicima

Na ovu se poruku nastavlja druga ovotjedna karta: Vježbajte da biste povećali svoju energiju i sposobnost manifestiranja – "Ključ brzog manifestiranja su visoke razine energije, a najlakši način da se energija podigne jest tjelovježba. Odaberite zabavnu i smislenu aktivnost da biste se veselili vježbanju i da bi ono postalo nagrada samo po sebi". Kad su razine energije visoke, i raspoloženje je na visini, jednako kao vjera, nada i očekivanja te, u skladu s time, optimizam.

Vježbanje je odličan način da jednostavno izbacite sve što vas blokira, da se probudite iz obamrlosti kad se osjećate loše, da se riješite stvari koje vas zabrinjavaju ili vam smetaju, kaže Doreen Virtue. Najbolje je, dakako, kombinirati poruke ovih dviju karata i vježbati vani – otići u šetnju, planinariti, joggirati, plivati… Sve nas to otvara obilju jer, podsjeća Doreen Virtue, obilje dolazi u mnogobrojnim različitim oblicima – nije riječ samo o novcu nego i o bilo čemu što nam je potrebno za našu životnu svrhu: možda trebamo više vremena, ideja, samopouzdanja, inspiracije, motivacije, više mirnih trenutaka…

Nađite vremena za tišinu

Povlačenje u tišinu treća je karta za ovaj tjedan. "Vrijeme je da se isključite iz vanjskog svijeta kako biste razabrali i proradili svoje istinske misli i osjećaje iz svog unutarnjeg svijeta. Nađite vremena da budete u tišini i bit će vam jasnije što sljedeće trebate učiniti", glasi poruka te karte. "Ovo je važno jer često kad ste jako zaposleni, mislite kako nemate vremena da se isključite jer idete od jedne obaveze do druge. No ako se ne isključimo, tada prevladaju tjeskoba i brige, postajemo napeti te više nemamo pristup primanju božanskog vodstva, kreativnih rješenja i inspiracija koji dolaze kao odgovor na naše molitve", kaže Doreen Virtue i ističe kako isključivanje može biti odgovorno ulaganje kojim dobivamo pristup novim idejama i novim načinima djelovanja.   

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci