Anđeoske poruke Doreen Virtue: Nikad nismo sami

Uvijek smo okruženi ljubavlju i zaštitom – osjećate li se osamljeno, bez straha se otvorite novim prijateljstvima i inicirajte kontakt s drugim ljudima...

Obasjajte svjetlošću svoja sjećanja

Ovaj tjedan naglašena je tema unutarnjeg djeteta, stoga se Doreen Virtue poslužila kartama Anđeli kerubini – karte za djecu. Iako su to karte osmišljene za malenu djecu, odnose se i na naše unutarnje dijete. Prva karta nosi poruku Nema razloga za strah. To je sjajna poruka ne samo za ovaj tjedan nego i za suočavanje sa strahovima koje smo imali kao djeca, poticaj da se u mislima vratimo u svoje djetinjstvo te potpomognuti snagom koju daju anđeli oko nas, fokusiramo na bilo što čega smo se bojali kad smo bili mali. Koja vam misao prva pada na pamet?

Možemo iscjeljivati u svim vremenskim smjerovima jer u duhovnoj istini sve je to upravo sada, ističe Doreen Virtue i preporučuje ovu molitvu. "Dragi Bože, molimo Te, pošalji iscjeljujuću svjetlost i ljubav nama kao djeci u onim trenucima kad smo osjećali strah, kad smo možda izgubili povjerenje ili vjeru, u trenutku kad smo se možda osjećali izdano ili nesigurno."

Ovdje nije posrijedi buđenje tužnih sjećanja, nego njihovo obasjavanje svjetlošću – ako se ta sjećanja ne istraži i ona ostanu zapretena unutar nas, mogu nas kontrolirati a da toga nismo svjesni. "Imam viziju božanskog svjetla kako ispunjava vaše srce i pomaže vam da napokon otpustite nešto iz prošlosti zbog čega dan-danas osjećate strah jer se to neprestano ponavlja. Zatražimo od arhanđela Mihaela da svojim svjetlosnim mačem prereže užad straha što nas veže s prošlošću!"

Nikad nismo sami

Anđeli su uvijek s vama – druga je karta za ovaj tjedan koja govori da smo uvijek okruženi ljubavlju i zaštitom. Ova je poruka osobito važna onima koji se katkad osjećaju osamljeno, neprihvaćeno, izolirano, da su drukčiji od ostalih, da ih se prosuđuje, čak da ih se namjerno izostavlja i odbacuje. "Osjećate li se tako, ovo je podsjetnik da nikad nismo sami", ističe Doreen.

Družite se

Treća je karta Dijeljenjem sve postaje zabavnije! Osjećate li se osamljeno, ova vas karta podsjeća da i sami možete inicirati prijateljstvo, nazvati prijatelja i pozvati ga da se nađete, izaći i upoznati nove ljude, priključiti se grupi (ili je pokrenuti) koja okuplja ljude na temelju njihovih interesa (npr. organsko vrtlarenje, spašavanje životinja, pisanje, čitanje, veganska prehrana…).

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci