Anđeoska poruka za srijedu 30. 8. 2017.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Metatron

Poruka dana: Pronađi sigurno mjesto

Dok crno more pjeni i valja vašu malu lađu, vrtlog emocija, strah izmiješan s neizvjesnošću muti pogled i lako je izgubiti svjetlost svjetionika na horizontu. Mijenja se lice vašega svijeta, mijenja se jer mora. Viša je sila, velik kotač, zahvatio sve: i ljude, i stvari, i mjesta, i vrijeme. Budni su se na vrijeme uhvatili čvrsto i čekaju zaustavljanje vrtloga, sneni su dopustili da ih kotač zahvati sam i prebaci kamo želi.

Sada, na kraju ljeta 2017., prema divnim bojama jeseni, vrijeme je da počnete graditi sigurno mjesto u sebi. Ovo je najbolji savjet i najljepši dar koji vam nebo može dati. Sigurno mjesto u duši zapravo je zamišljeno mjesto koje je prožeto ljubavlju i svjetlom. Kad se sve oko vas krene rušiti i ljuljati, kad vas napadnu, kad se osjećate uplašeno, nevoljeno, tužno i napušteno, uđite u ono vrijeme i mjesto koje ste pohranili u sebi i u kojem je netko čija vas ljubav podiže u trenu. Mnogi ovo sigurno mjesto nalaze u svojoj vjeri. Neki drugi u osvješćivanju sve ljubavi koja im je na raspolaganju u životu. Prizivanjem duše koja vas voli do te mjere da vam u trenu promjeni energiju ka boljoj, višoj vibraciji, to je zapravo ulazak na sigurno mjesto. Pronađite to mjesto, ono će u turbulencijama biti najbolji štit od tmine.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci