Anđeoska poruka za srijedu 24. 1. 2018.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Uriel

Poruka dana: Svaki kraj ujedno je početak
Ima trenutaka u životu kad uvidite da je put kojim ste kročili sve uži i polako zarasta u travu. Uviđate da ste se izgubili, da je staza izbrisana.
Neki će se u tome času uplašiti, drugi snužditi, treći naljutiti... Sve su to manifestacije iste emocije - straha. No nebo od vas traži samo jedno: da se ne bojite, što god da se dogodi. Osmjehnite se i predajte sve Bogu u ruke. Neka vas ne prati osjećaj izgubljenog vremena jer vrijeme ne možete izgubiti. Svaki vaš korak, u kojem god pravcu, dio je vašeg puta i životnog iskustva.
Okrenite se i pođite natrag stazom kojom ste kročili. Uočit ćete nešto zanimljivo - ona se posve izmijenila! I sada je taj put vaš novi, neistraženi put! Veselite se svakom novom koraku, svakom novom danu i Nebo će uzvratiti prekrasnim prilikama.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci