Anđeoska poruka za srijedu 22. 3. 2017.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Zadkiel
Poruka dana: Sve posijano jednom ćete požeti

Ne grizite se zbog propuštenog, neučinjenog, pogrešno učinjenog. Ne plačite za lijepim stvarima koje su prošle. Svim je tim osjećajima mjesto u prošlosti. Sve što ste ikad učinili, vratit će se na ovaj ili onaj način, kroz nove susrete i izazove. Svu brigu predajte nebu, jer ono nikad nije propustilo poravnati stvari. Vaga na nebu uvijek je ravna.

Posve se zaustavite u sadašnjosti i poštujte to što ste danas i ovdje. Oprostite si  pogreške i propuste, vjerujte da će nebo znati posložiti stvari za vaše najviše dobro, otpustite svu negativnu energiju i podarite ljubav i pozitivne vibracije svoga srca ovome trenutku i ljudima u njemu. Sve što danas posijete, čeka vas u budućnosti kao predivan cvijet. Sve što ste eventualno loše napravili, dobit ćete priliku popraviti. Prepustite se i vjerujte.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci