Anđeoska poruka za srijedu 22. 1. 2020.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Metatron

Poruka dana: Ono ste što mislite da jeste

Slabi ste onoliko koliko je slaba vaša najslabija karika. Otkrijte svoju najslabiju kariku i pitajte se odakle ona u lancu vaših misli, želja i percepcije svijeta. Pritom iz vida ne gubite istinu da ste u božjim očima savršeni i da ste rođeni s potencijalima koji vam omogućavaju da prebrodite svaki problem i ostvarite svaku svoju želju.

Ograničenja ste si nametnuli sami, povjerovavši u neku lošu priču o sebi, prihvaćajući neka zemaljska pravila koja su protivna nebu. Ne zaboravite da je nebu ludo ono što je čovjeku mudro.

Odlučite otkriti svoju najslabiju kariku i svjesno je eliminirati iz svojih misli. Danas se odlučite za ostvarenje svojih snova i život bez privida ograničenosti.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci