Anđeoska poruka za srijedu 19. 2. 2020.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Uriel
Poruka dana: Ono što ne razumiješ prepusti nebu

Najbolji savjet koji ste čuli kad ste trebali riješiti neki test bio je: odgovorite prvo na sva pitanja na koja znate odgovoriti, ne gubite vrijeme na ona kojima ne znate odgovora. Na njih ćete se vratiti u drugom krugu jer tada ćete se možda i sjetiti odgovora.

Ovo je savjet koji vrijedi i za život. Rješavajte ono što možete riješiti, koračajte stalno naprijed, za sve ono na što niste znali odgovoriti u prvom krugu, dobit ćete priliku odgovoriti u drugom krugu. Drugi krug zna se zavrtjeti vrlo brzo (i pitate se, 'zašto mi se sada ovo opet događa?'), a katkad se zavrti tek u sljedećem životu. Ništa neće ostati neodgovoreno. Imajte povjerenja u nebesku mudrost.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci