Anđeoska poruka za srijedu 16. 5. 2018.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Zadkiel
Poruka dana: Otvorite srce za novi život

Mladi Mjesec donio je vrlo suptilne vibracije – osjetit će ih svatko u trenucima kad otpusti kontrolu i glasno, ili u sebi, ali čvrsto kaže: prepuštam sve nebu, neka me vodi kroz osjećaje i znakove koje ću prepoznavati na putu. Podignite vibraciju na razinu kada osjećate hrabrost i da je onaj svijet o kojem dugo sanjate zapravo moguć.

Prepustite se tome osjećaju, pogledajte oko sebe i uvidite koliko vas sve podržava u tome. S punim povjerenjem krenite u dane pred sobom, i sve što vas je tištilo ostavite u mjesečevoj tmini. Započnite novi ciklus života, spremni da oprostite sebi i drugima, voljni da poduzmete nešto za sebe i neka svjetlost na horizontu bude obećanje da je mir u duši i te kako moguć.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci