Anđeoska poruka za srijedu 14. 2. 2018.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Kamuel

Poruka dana: Ljubav se ne može mjeriti ljudskim mjernim jedinicama

Godine, papiri i potvrde, sati i minute... Sve je to proizvod ljudskoga uma – mjerne jedinice za nešto čega nema, ali nužne da se barem donekle snalazite u materiji. Problem nastaje u trenutku kad doista povjerujte da su godine koje vam se pripisuju ono što vas određuje, da su sati i minute važni, kao i potvrde na papiru.

Suočite li sve ovo s divnom emocijom ljubavi, dogodit će se isto što se dogodi kad komadić papira približite plamenu. Sve nestaje. Ljubav nije definirana godinama, minutama i satima u danu, deklaracijama na papiru, ljubav je oduvijek i zauvijek i ne možete je mjeriti ljudskim mjerilima. Ljubav treba prihvatiti, dopustiti, prepustiti joj se i živjeti je. Ona naprosto jest.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci