Anđeoska poruka za srijedu 11. 5. 2016.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Zadkiel

Poruka dana: Dopustite ranama da zacijele

Sjetite se kako je to bilo kad ste bili djeca. U igri biste pali i ogrebli koljena, na njih ste dobili flaster, vrlo brzo ste ga htjeli skinuti, dirali ste ranu, a roditelji su upozoravali da neće na taj način nikad zarasti.

Isto je i s ranama na duši. Kad se one otvore, trebali biste im dati vremena da zacijele. Tek kad prođe vrijeme koje im je potrebno da posve zacijele, možete se vratiti na mjesto boli i vidjeti što ste iz svega trebali naučiti. Tada će na tome mjestu na vas čekati poseban poklon, kakav je moguće dobiti samo kroz takvo iskustvo. Spoznaja da ste nadrasli, preživjeli bol, da ste odrasli i pomaknuli se s točke i da ste kao duša napredovali. Nema veće nagrade od toga osjećaja!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci