Anđeoska poruka za ponedjeljak 25. 12. 2017.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Andjeo dana: Gabriel
Poruka dana: Okrenite se suncu
 
Iz duboke noći smiješe se nove nade i želje za bolje sutra. Spoznavši noć sad ćete uspjeti spoznati i prepoznati dan. Ne bilo kakav dan, nego onaj jedan, koji je vašu putanju okrenuo, digao vas opet, dao vam novu nadu za sve ono što ste sanjali a niste se usudili posegnuti za time.

Prije mnogo, mnogo godina rođenje jednog čovjeka značilo je nadu za čovječanstvo. Ono je promijenjeno. On jedan, mogao je promijeniti svijet. Nikad nemojte posumnjati u sebe, jer taj isti živi i u svima vama, taj isti vas poziva da idete stranom svjetla, putem srca. Samo tako ćete doista spoznati onaj jedan, pravi dan, namijenjen samo vama. Otvorite oči i hrabro zakoračite u novu godinu.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci