Anđeoska poruka za ponedjeljak 18. 12. 2017.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Gabriel 
Poruka dana: Prepoznajte trajne vrijednosti

Želje su poput sjemenki koje vjetar raznosi zrakom. Šaljete ih uvis ne znajući hoće li svojim doticanjem tla, realnosti, uhvatiti korijena ili će samo uvenuti. No razmislite o poljima na koja ih šaljete. Sve što je materijalno je prolazno. Sve što ste materijalno zgrnuli ima kratkotrajnu vrijednost, jer se ne zaustavljate na tome. Uvijek tražite više. Nikad nije dovoljno. Što više stvari, to veća praznina u duši.

Pokušajte zamisliti što želite ponijeti sa sobom na drugu stranu svoga postojanja, izvan materijalnog života. Koja iskustva, koje osjećaje, koje spoznaje? Vidjet ćete da postoje mnoge stvari koje novcem ne možete platiti. Sada je vrijeme da započnete svoju novu listu želja. Ona će vas smiriti, učiniti radosnima, a sjemenke koje šaljete iz srca sigurno će pronaći plodna polja.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci