Anđeoska poruka za ponedjeljak 12. 3. 2018.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Rafael

Poruka dana: Putujte kroz život uz ritam svoga srca

Stižu dani kad se Sunce ranije budi i kasnije liježe. Svoj ritam nesvjesno prilagođavate novom stanju na nebeskom svodu. U vama se svaki atom budi, baš kao što se budi život u sjemenkama koje su mirovale u zemlji. Želje postaju glasnije, pritišću u srcu, zovu na putovanja, na čišćenje prostora dugo zatvaranih zbog hladnoća, na sijanje i sadnju novoga bilja.

Sve to što ćutite kao potrebu za promjenom scenografije na daskama svoga života zapravo je žudnja vašega srca da ga napokon pogledate i da pospremite taj stan, jedini stan u kojem doista živite. Očistite ga od starih zamjeranja i potištenosti, stavite melem na još nezarasle rane od tuge koja vas je sustigla tijekom zime, uzgojite u njemu novo cvijeće ljubavi i nade. Osluškujući mu ritam, putujte sa srcem kroz život.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci