Anđeoska poruka za petak 4. 10. 2019.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Gabriel

Poruka dana: Osvijesti sadašnjost

Postoji jedna jednostavna istina iz koje se rađa tajna dobrog življenja. Strah, zabrinutost, žalost... svi ti osjećaji rođeni su i opstoje u trenutku koji nije sadašnjost. Žalite zbog prošlosti, bojite se budućnosti. Za to vrijeme vaša sadašnjost paluca tiho poput vatre u noći. Ona nudi toplinu i jasnoću, sve izvan nje je mrak i nagađanje.

Svaki put kad osjetite neke od ovih loših osjećaja, zastanite, osvijestite gdje se nalazite, što točno osjećate pod dlanovima, pod stopalima, što je oko vas, i kako ste se tu zatekli. Tko ste u tome trenutku, čime se bavite, tko je oko vas. I potom izrecite svoje blagoslove. Blagoslovite svoju sadašnjost, ljude u njoj, i budite zahvalni za sve što imate u ovome trenutku. Uočit ćete kako je nestalo loših osjećaja. Učinite to svaki dan, onoliko često koliko je potrebno da živite mirno i u skladu s univerzumom.

Arkanđeo Gabriel: Glasnik i tumač vizija

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci