Anđeoska poruka za petak 28. 6. 2019.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Uriel

Poruka dana: Ne suzbijajte čežnju u sebi 

Što sve može biti jedan običan brod, prepoznat će samo onaj tko u sebi ima golemu čežnju za plavim morskim beskrajem. Čežnja je most koji vas vodi od razuma, sigurnosti, svega što je bilo i jest, u nebeski beskraj mogućnosti, ona vam šapuće da se trgnete, usudite posegnuti za snovima, usudite voljeti više, usudite se istegnuti i posegnuti za zvijezdama. Čežnja je nezasitna glad i žeđ vaše duše. Iako vas katkad i razdire, vjerujte, vašoj je duši čežnja potrebna, jer ona vas tjera naprijed, motivira na nastavak puta, na kojem ćete nužno rasti. 

Zato nemojte dopustiti da vam je itko ugasi, ne gasite je sami, ostavite je poput zvijezde sjevernjače da vas uvijek iznova vodi i pokazuje vam put. 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci