Anđeoska poruka za petak 27. 10. 2017.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Uriel
Poruka dana: Svaki dan iznova trebate se odlučivati za svjetlo

Sunce polako nestaje u dugim sjenama jeseni. Ovo je vrijeme ubiranja plodova. Nisu svi plodovi uvijek ukusni jer je teško proživjeti život uvijek uspravno, uvijek pravedno, uvijek na sunčanoj strani.

Uočit ćete, međutim, da ste uzgojili i neke ukusne plodove. Uvidjet ćete da ste sposobni i za svjetlo i za tamu. To je važna lekcija. Ne ignoriraje sposobnost svoje duše da klizne u tamu, pomozite joj da ostane na svjetlu. To ćete najbolje učiniti ako svaki dan svjesno odlučite da ćete biti ratnik svjetla. Da ćete biti prisutni duhom, nećete dopustiti skliznuća u tminu.

U tminu vode agresivni i nagli potezi. Ljutnja, zamjeranje, gorčina, želja vašega ega da nadvlada tuđi. Ka svjetlu vodi mir, milosrđe, ljubav. U susretu s nepravdom zastanite na trenutak i promislite zašto ono što se događa doživljavate kao nepravdu i koliko u tome osjećaju ima vas. Vas iz vaše sjene. Zamolite Nebo za pomoć. I ono će odgovoriti tako da to bude za vaše najviše dobro.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci