Anđeoska poruka za petak 23. 9. 2016.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Zadkiel

Poruka dana: Dovršite sve poslove

Priroda se polako odijeva u odbljeske sunčevih zraka, lišće treperi na prohladnom vjetru u svim nijansama narančaste, žute i crvene. Još koji trenutak opčinjenosti prizorom i polako će stići vrijeme povlačenja u svoj dom. U kontemplaciju, u srce. Jesen je vrijeme koje vas snažno poziva da dovršite sve poslove. Započete obveze koje ste odugovlačili, sada treba privesti kraju. Svaki krug koji se može zatvoriti u kraćem roku, sada treba zatvoriti.

Važno je sa što manje obaveza ući u hladne dane, koji su idealni za podvlačenje crte, sumiranje, prihvaćanje i opraštanje, i sanjarenje o novom što tek ima doći s proljećem. Teško je donijeti bilo kakve odluke ako ste pritisnuti brojnim obvezama i problemima. Iskoristite ove dane za stvaranje kratkoročnih i dugoročnih ciljeva, i privodite polako stvari kraju.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci