Anđeoska poruka za petak 22. 11. 2019.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Uriel
Poruka dana: Traži na pravom mjestu

Često se s ljutnjom ili tugom zapitaš kako to da se vrata koja guraš ne žele otvoriti, kako to da poslovi koje započinješ nailaze na stotine prepreka, kako to da ljudi koje susrećeš ne uzvraćaju tvoje poglede, osmijehe... Odgovor je jednostavan a vrlo težak za prihvaćanje: ako ne ide, onda i nije tvoje. Otvaraš pogrešna vrata, obavljaš pogrešne poslove.

To se događa često jer nikad stvarno ne sagledaš sebe, ne pitaš se tko si doista i što tvoja sama bit, tvoje srce želi. Živiš uloge koje ti je nametnulo društvo, obitelj, institucije, a ne živiš svoju pravu bit. Ustrajnim upiranjem u pogrešna vrata sprečavaš sebe sama da pronađeš ona prava, kroz koja ćeš proći iz prve. Zastani na trenutak i sjeti se tko si doista, a onda kreni putem koji je namijenjen samo tebi.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci