Anđeoska poruka za petak 20. 1. 2017.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Haniel
Poruka dana: Neka svemir pohranjuje prošlost i uređuje budućnost. Vaša je sadašnjost.

Dugo se latica spremala za ples na vjetru. Začeta u sjemenu, nabubrila u pupoljku, procvala u cvijetu. I zastala na trenutak pred zadivljenim pogledima. Bio je to samo trenutak u vremenu. Vjetar ju je zaljuljao i otrgnuo iz savršenog niza ostalih latica i ponio sa sobom u lud vrtlog, prvi i zadnji ples prije doticaja s tlom i neumitnog nestanka, da bi ponovno postala negdje drugdje. Za sobom je ostavila prostor za plod, na nebu su zasjale vječne zvijezde.

Ovo je ujedno i priča o vašem zemaljskom životu. Sve je samo u jednom trenu, treptaju oka, onom jednom savršenom trenutku. Često ga propustite jer se gubite u žalovanju zbog onoga što je bilo i u strahu od onoga što će biti. U brizi propuštate onaj jedan trenutak svoga postojanja kad ste savršeno lijepi i kad plešete najljepši ples. Ne brinite se o tome što je bilo i što će biti jednom kad vas ne bude. U svemiru sve je uređeno savršeno i svaka je stvar upravo onakva kakva treba biti.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci