Anđeoska poruka za petak 18. 5. 2018.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Uriel

Poruka dana: Život ste dobili da ga živite

Što su vremena teža i nemirnija, to se češće zagledavate u zvijezde, kugle, školjke, zrnca... Pokušajem predviđanja budućnosti ili posjedovanjem znanja o kretanju planeta pokušavate unaprijed proživjeti ono loše što se možda hoće, a možda i neće dogoditi. Živite u užasu budućnosti, umjesto u ljepoti sadašnjosti.

Zvijezde se okreću onako kako su stvorene da se okreću, matematičkim mjerenjem njihovih putanja gubite vrijeme. Vaša je duša šira i veća od svake prognoze. Prognoza je vjetar koji ljulja žito, a vaša je duša stabilna i vječna poput izvora iz kojeg je potekla. I nema smisla skupljati je i skrivati u staklene proroške kugle. Život treba zagrliti takav kakav jest, on je jedan, on je poklon svima vama. Život treba živjeti, a ne snivati i predviđati.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci