Anđeoska poruka za petak 18. 1. 2019.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Gabriel
Poruka dana: Dovrši sve poslove

Baš kako na kraju svakoga ljeta dođe jesen, razdoblje ubiranja plodova, tako i nakon određenog broja godina u ljudskom vijeku dođe vrijeme kad treba polako zatvarati neka poglavlja, dovršiti poslove. To nije nužno fizička starost, no svakako jest starost i umor duše od priča koje se neprekidno ponavljaju, od problema koji se predugo vuku za nama.

Ovo razdoblje iskoristi da završiš sve svoje poslove, da ispuniš dana obećanja, da dočitaš ona poglavlja u knjizi svoga života koja su odavno trebala biti pročitana. Ne odgađaj rješavanje, ne odgađaj otpuštanje dugova. Oni su poput olovne sjene što te prati i krade ti snagu za sadašnjost, krade ti viziju za budućnost. Zatvaranjem poglavlja dugova i čvrstom odlukom da nećeš više preuzimati dugove koji nisu tvoji otvaraš vrelo energije koja ti je potrebna da prođeš iskustvo vlastitog života.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci