Anđeoska poruka za petak 13. 4. 2018.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Rafael
Poruka dana: Čuvajte se proroka

Nisu li najljepši susreti oni koji su se dogodili slučajno? Koje niste očekivali i zatekli su vas u svoj jednostavnosti i ljepoti? Nisu li vas nenadani darovi dirnuli u srce, neočekivane sretne okolnosti dovodile do smijeha i razdraganosti? I uvijek se rado sjećate upravo takvih zgoda iz svoga života! Zašto onda tražite da vam iscrtavaju zemljopisne karte, označavaju puteve, rasvjetljuju ono što ima doći?

Zar ne vjerujete u beskrajnu božju imaginaciju i mudrost da će upravo za vas, u pravom trenutku i na pravom mjestu, otvoriti ona vrata koja su sve vrijeme čekala da se otvore samo zbog vas? Čuvajte se proroštva, pustite iščekivanja onoga što će se navodno dogoditi, ne šaljite svoje čežnje u neke daleke trenutke u budućnosti. Živite sada i ovdje i dopustite da vas život iznenadi na najljepši mogući način.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci