Anđeoska poruka za petak 10. 11. 2017.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Gabriel
Poruka: Govorite iz srca

Govor iz srca uvijek se ispravno čuje i otvara ona vrata koja treba otvoriti, a zatvara ona koja više ne služe ničemu. Imajte povjerenja u duboku mudrost i ljubav Izvora svih stvari i govorite iz srca. Što god nakon toga slijedi, to je blagoslov. Put srca jedini je ispravan put.


Poruka: Slušajte srcem

Često ne čujete što vam govore bližnji jer ih slušate samo ušima a ne i srcem. I često ne razumijete da njihove riječi nisu samo riječi već i vibracije emocija, davno proživljenih, ponovno prenesenih, pokazanih kako bi se potvrdile ili iscijelile. Netko vam je rekao "dobar dan" a zapravo je rekao "volim te". Netko je rekao "ne, hvala", a zapravo je rekao "boli me to". Slušajte srcem i odjednom će oko vas biti puno više sretnih ljudi.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci