Anđeo veljače: Svjetlost

Anđeo Svjetlosti ima ovoga mjeseca dvije poruke za nas. Prva je: Nemojte ogovarati. A druga: Pratite svoje emocionalne okidače sve do njihova korijena

Ovo je vrijeme velikih preobrazbi

Dopustimo svojoj duhovnoj prirodi da osvjetljava i uljepšava svaki dan našeg života.

Svatko od nas pozvan je da zakorači naprijed u veću odgovornost prema sebi i ispuni postojeća energetska polja svojom duhovnom svjetlošću i stvori nove konfiguracije.

Svjetlost nije odsutnost mraka, ono je fluidna i dinamična esencija života. Biti svjetlosni radnik zadatak je za one koji su predani, a ne hobi. Vrijeme je da se izvučemo iz mnoštva iluzija koje smo razvili o sebi i o svijetu općenito.

Misli kojima se trenutno bavite oblikuju vašu budućnost. To se odnosi na svaki trenutak i na sve trenutke koji slijede.

Jeste li spremni za učenje i rad na sebi?

Ovo su dva prijedloga za jačanje vašeg svjetla ovog mjeseca. Ni jedan od njih nije baš lagan i oba zahtijevaju rad na sebi i spremnost na učenje.

Prvi je - nemojte ogovarati.

To slabi svjetlost u vama i u drugima dok prenosite priču. Vrijeme je da iskusimo svoju osobnu moć i svijest bez umanjivanja drugih, već kroz priznavanje jedinstvenog doprinosa svake osobe. Dakle, izbor je – podcijeniti ili cijeniti kroz naše riječi, iznutra ili izvana.

Druga poruka anđela Svjetlosti je - pratite svoje emocionalne okidače sve do njihova korijena. To možete činiti tako što nećete izražavati svoje osjećaje onako kako se pojavljuju, već ih zadržavati i istražiti njihovu dublju dinamiku. Ovo se razlikuje od potiskivanja emocija. Potrebno je malo vježbe da bi se spoznala razlika. Ova vježba nam pomaže da sazremo iznutra, time što nam ne dopušta da se zapetljamo ili izgubimo u patnji koja se ponavlja.

Anđeo Svjetla donosi nam priliku ovoga mjeseca da se uzdignemo na višu razinu, povisimo frekvenciju i naučimo novi način pojavljivanja u svijetu. Dajmo svom egu nove upute, slušajmo svoju dušu i dopustimo svom svjetlu da zasja.

Izvor: www.innerlinks.com

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci