Anđeo siječnja 2020. je: Obilje

Razvijajte stav darežljivosti i djelujte kao da ima dovoljno svega za vas i za svakoga, svuda. Darujte slobodno i velikodušno

Jedan od najvećih strahova ljudske vrste je strah od gubitka. To može biti gubitak zaposlenja, partnera, imidža, mladosti, životnog stila (posebno novca) ili smrt tijela. No, strah nam može poslužiti tako što će nam skrenuti pozornost na ono što imamo i podsjetiti nas da poduzmemo korake i pobrinemo se za ono što nam je dano.

Čvrsto držanje onoga što nas plaši, uzrokuje srčane "potrese" i udaljava nas od univerzalnog toka, zbog čega živimo u strahu. Energija htijenja da bude onako kako mi želimo, da se okolnosti promijene, da osjećaji budu drugačiji - neučinkovita je jer željeti da se nešto promijeni možemo samo u skladu s onim što mislimo da znamo.

Suština obilja je ukorijenjena u dinamičnoj otvorenosti i čuđenju koje spaja naše želje s moćnom silom Bitka.

Nedostaje nam prihvaćanje onoga što jest i to dovodi do nedostatka zahvalnosti. Čvrsto prianjanje uz određene identitete i predodređene odluke potiče naše uvjetovano "ja" i uobičajeno ponašanje. Kao rezultat toga, ne možemo iskusiti čudo obilja. U najboljem slučaju možemo da osjetiti kao nepromijenjeno.

Oslobađanje od ograničenja

Čudo se pojavljuje kada se otvorimo prema nečemu što je novo, svježe i mistično, kad u potpunosti otpustimo sve što znamo u tom trenutku.

Ovo iskustvo je uzbudljivo, obećavajuće i oslobađajuće; iznutra nas usmjerava prema osjećaju ispunjenosti. Nudi veličanstveniju, širu viziju stvarnosti i oslobađa nas od ograničenja da velikodušno dajemo svima i svuda.

Nadamo se da će anđeli nadahnuti vaš život i izvesti vas iz strah-grada na novu, višu razinu darežljivost-grada.

Budite ispunjeni čudom obilja i nudite ga slobodno.


www.innerlinks.com

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci