Ajurvedska tajna lijepog osmijeha

Od 1930. godine tvrtka Himalaya u svojim proizvodima koristi znanja 5000 godina stare ajurvedske medicine poznate kao znanost života. Ta stara i bogata znanja u proizvodima za oralnu higijenu kombiniraju s modernim metodama te stvaraju sigurne i učinkovite biljne proizvode koji zadovoljavaju sve zahtjeve kvalitetne i ciljane njege

U ovogodišnjem #SensaLoves izboru predstavljamo njihovu liniju Dental Cream pasta za zube. Svaka od njih sadrži provjerene sastojke koji izravno utječu na najčešće tegobe vezane za zube i desni. Himalaya Herbals paste za zube su 100 posto vegetarijanske i bez parabena, sadrže miswaku - ajurvedsku biljku koja osigurava da desni ostanu zdrave i zaštićene. Osim što djeluju antibakterijski, jačaju desni iznutra te se bore protiv neugodnog zadaha.

Upoznajte Dental Cream paste za zube:

Himalaya Herbals Dental Cream osvježavajuće ajurvedske biljne paste za zube namijenjene su potpunoj oralnoj higijeni. Natrijev fluorid zamijenjen je prirodnim i neškodljivim kalcijevim fluoridom koji hrani caklinu i pomaže da zubi ostanu zdravi.

dental cream

Ajurvedska Dental pasta SOL jedinstvena je klinički testirana formula s malo prirodne soli za svjetliji i bjelji osmijeh. Djelujući kao prirodni abraziv, sol osigurava dublje čišćenje i zaštitu od nakupljanja plaka.

salt pasta

Ajurvedska Dental pasta KLINČIĆ ima snažna antibakterijska svojstva te pomaže u održavanju usne šupljine svježom, čistom i zdravom. Jedinstvena, klinički testirana formulacija s klinčićem svakodnevno čini dah svježim.

pasta clove

Dental Cream pasta za zube obogaćena je nimom - borcem protiv bakterija i lošeg zadaha, miswakom koja sprečava krvarenje desni, šipkom - poznatim po svojim antibakterijskim i antioksidativnim svojstvima koja održavaju desni zdravima, te prirodnim fluoridom koji sprečava nastanak karijesa.

Uz Dental Cream paste za zube, Himalaya donosi i liniju proizvoda za desni koje čini šest pasta za zube: Complete Care koja pruža potpunu 12-satnu njegu i zaštitu, Sparkly White koja bez kemijskih izbjeljivača nježno izbjeljuje zube, Mint Fresh za svježiji dah, Sensi Relief namijenjenu osjetljivim desnima, Active White gel za bijele i sjajne zube te najnovija Sensi-White pasta za zube bazirana na tehnologiji biljnih enzima koji održavaju zube bijelima. Obogaćena je ekstraktom špinata koji učinkovito smanjuje osjetljivost zuba.

Paste za zube dostupne su u svim drogerijama i većim trgovačkim lancima.

kategorija Health

Proizvodi Himalaya Dental Cream dio su izbora #SensaLoves u kategoriji HEALTH.

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci