9/9 otvara vrata duboke unutarnje transformacije i nove, naprednije životne faze

Deveti dan rujna vezan je uz broj završetaka i prelaženja na višu razinu. Znanje koje ste dosad stekli možete iskoristiti za preuzimanje vodstva u vlastitom životu, i to na nove načine, s novom vizijom sebe, svog života i drugih. Na ovaj se dan usredotočite na ta područja – ali to je tek početak promjene

Tranzicijsko razdoblje

Deveti dan devetog mjeseca naziva se i velikim zvjezdanim vratima. U tranzicijskom smo razdoblju između kraja jedne faze u našem životu i početka nove, naprednije. To je golem val energije koja nam pomaže zatvoriti određena poglavlja kako bi stvari došle na svoje mjesto na mnogo pozitivniji i konstruktivniji način. Unatoč tome, ta bi nas energija mogla pogurati dolje, u dubine, jer to zahtijeva naš napredak.

Rijetko je kad lako reći zbogom, ostaviti iza sebe stvari koje su nas pratile vrlo dugo. To zahtijeva otpuštanje, prihvaćanje, prilagođavanje, samopouzdanje, otvorenost prema novom i odvažnost da se krene u nepoznato. Jer, na trenutak ostajemo i bez orijentira. Stoga je ovo trenutak kada treba otpustiti potrebu za kontrolom i prepustiti se božanskim planovima.

Portal koji otvara 9/9 pokreće duboku unutarnju transformaciju. Da bi se ona dogodila, pred nama su iskustva koja će donijeti svjesnost i novo razumijevanje stvari kao i novu viziju sebe, svog života i drugih.

Podizanje vibracije

Otvaranje zvjezdanih vrata pokreće i podizanje vibracije, što znači da se moramo riješiti svega onoga s nižim vibracijama. Da bi nam pomogle, moćne energije današnjeg dana podižu svijest i otvaraju srce, dopuštajući nam da radimo na oslobađanju od starih obrazaca.

Moramo biti svjesni da to znači da nam slijede iskustva koja će ih iznijeti na površinu kako bismo ih mogli vidjeti i da to možda neće biti ugodno. No jednom kad ih vidimo, moći ćemo ih se riješiti.

Ovo je vrijeme kada treba usporiti da bi se bolje vidjelo i imalo potpuniju perspektivu. 9/9 govori nam o mudrosti, buđenju naših sposobnosti, talenata, percepcije. Sada trebate primijeniti lekcije koje ste naučili proteklih mjeseci, razumijevanje i mudrost koje ste stekli. U svojim izborima slijedite intuiciju, unutarnje vodstvo, unutarnju istinu kako biste bili ispunjeni u svim aspektima svog života.

pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr