6 horoskopskih znakova s najjačom osobnošću

Snažne osobnosti nisu samo vatreni znaci, kako bi neki možda pretpostavili. Možda smo jaki u jednom području, a znamo da smo "mlaki" u nekom drugom. Nismo ni potpuno snažni, ni potpuno slabi; ipak, znak kojem pripadamo govori o tome koliko kao osobe možemo biti snažni

Jaka osobnost može biti karizmatična, privlačna i uvjerljiva. Vođe moraju imati snažne osobnosti, ali snaga osobnosti ne znači nužno i snagu karaktera. Osoba može biti snažna i zastrašujuća. Jaka osobnost je dvostruki mač, nešto za što se možemo samo nadati da se koristi u dobre svrhe.

Lav
Kada Lav odluči preuzeti vodstvo, dobro je biti na njegovoj strani. On nije prosječna, svakodnevno jaka osobnost, već jureći vlak snage koji zahtijeva da se ukrcate ili da ispadnete na tračnice. Lav posjeduje sebičnu, snažnu osobnost usredotočenu na sebe i vrlo je karizmatičan, no i najuvredljiviji od svih znakova.

Strijelac
Strijelac može dugo vremena biti vrlo tih... sve do trenutka kad odluči spaliti svijet do temelja. On skuplja informacije, zbraja, analizira i priprema svoj odgovor. I onda odjednom, niotkuda, progovori i kaže jasno i glasno što jest, a što nije. Strijelac ima nevjerojatno snažnu osobnost, ali to ćete saznati tek kad je prekasno. On kuje planove i smišlja napad. On dobro promisli prije nego što progovori, a kada progovori, stavlja svakoga na njegovo mjesto.

Bik
Često se misli da je Bik nespretna životinja koja lomi sve u staklarni. On, doduše, može biti nespretan i neotesan ponekad, ali zna što želi i rijetko to dobiva na lagan način. Snažan je, tvrdoglav i uporan, što mu osigurava da postiže svoje ciljeve, pa makar i porazbijao sve u staklarni.

Blizanci
Vjerojatno niste pomislili da bi Blizanci mogli biti na listi snažnih osobnosti, ali ako se sjetite Donalda Trumpa, možda će vam biti jasnije zašto je i i taj znak na ovom popisu. Blizanci imaju dvije strane prema svemu, a odabire onu u koju vjeruju i nakon što je "po mome ili nikako". On može imati zastrašujuću prirodu. Neki to nazivaju snažnom osobnošću, a neki pukim bullyingom.

Škorpion
Snažan, u ovom slučaju znači zapovjednički. Da, Škorpion je bez sumnje najviše sklon zapovijedanju, agresiji, analitičnosti i osuđivanju. Gotovo je nemoguće pobijediti u raspravi sa Škorpionom. Čak štoviše, vjerojatno ćete popustiti u svakoj prepirci s njim.

Ovan
Bez sumnje, Ovan je jedna od najsnažnijih osobnosti. Oni su vatreni vođe, generali i autoritativne figure. Ovan je ratnik zodijaka, ne boji se boriti za svoje ideale, ljude i sve u što vjeruje da je ispravno. Hrabro govori što misli, često s velikim šarmom i lakoćom.


Izvor: www.yourtango.com

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci