5 načina da svoj život učinite čarobnim

Život nije proba kostima. Izuzetno je važno kako provodimo svaki dan, pa ipak ponekad smo skloni zaglaviti u rutinu svakodnevnih obveza. Nije potrebno puno za vidljivu preobrazbu naše trenutne stvarnosti. Treba se samo prisjetiti da je život dragocjen i svaki dan je čudo. Ovo je 5 načina na koje svoj život možete učiniti čarobnijim...

1. Činite stvari koje „usidruju” vašu svijest u sadašnjem trenutku
Trenutak „sada” ima veliku snagu za stvaranje čarolije. On snažno podiže našu vibraciju i energetsko polje prema iskustvima zahvalnosti, radosti, mira i  svrhe. Pođite u šetnju, meditirajte, pišite, slikajte, kuhajte, vodite ljubav, promatrajte noćno nebo, zamirišite svoj dom eteričnim uljima – uključite sve vaše osjete da biste se sjetili da je sadašnji trenutak sve što postoji.

Možete izuti cipele u parku i bosi stati na travu da se uzemljite. Promatrajte planine, oblake, upijte u svoje biće ljepotu neba. Priroda je čarobna.

2. Postavite si moćne namjere
Čarolija često svjetluca u životu kada stvorimo prostor za velike snove za sebe. Kada odvojimo vrijeme za planiranje svega što želimo manifestirai, to u nama pobuđuje veselo uzbuđenje. Uzmite dnevnik, napišite pismo svom budućem „ja” i uplovite u prostor osjećanja kako bi to bilo kada biste bili na putovanju na kojem djelujete iz nadahnuća. Možete napraviti ploču svojih vizualizacija. Koji god način odaberete, vrijeme je da stvorite viziju kako se želite kretati prema naprijed na ovom putovanju.

3. Budite od pomoći drugima
Služenje. Svi smo u ovome zajedno, stoga se sve sastoji od služenja drugima. Svi smo na istom putovanju, stoga kada možete pomoći nekome, učinite to. Kada nađemo načine na koje možemo pomagati drugima, to aktivira našu svrhu. Ima nešto čarobno u dobrim djelima i ljudima koji dijele svoje darove sa svijetom. To je vaša čast, odgovornost i dužnost. Nema drugog načina da svoju dušu ispunite vatrom ljubavi, osim kroz povezivanje s drugim ljudskim bićem kada mu na neki način pomažete

4. Njegujte svoj hram
Kad biste mogli ocijeniti svoje tijelo, biste li ga nazvali smetlištem ili oltarom? Zvuči oštro, ali način na koji se odnosimo prema našim tijelima, način je na koji živimo život. Promišljate li o tome kako njegujete svoje tijelo ili potiskujete svoje emocije čipsom, slatkišima i opijatima? Postoji jaka povezanost između hrane i našeg odnosa prema svemiru. Jako je važno stvoriti tihi unutarnji prostor za sebe. Volite sebe. Odaberite se kretati, njegovati i iscjeljivati sebe ako je potrebno.

5. Povežite se s božanskim u sebi
Ljudi su skloni biti dobri i moliti kada je netko u bolničkom krevetu ili se dogodi neka tragedija. Ne zaboravite da Bog/Svemir želi da ste povezani na svakodnevnoj razini, da se punite energijom i obnavljate vaše energetske rezerve. Ova ogromna, svemoćna sila ispunjava životom sve što postoje. A mi imamo čast iskazivati poštovanje i potom povjerenje da će se čuda i čarolije pred nama događati svakoga dana. Ova vrsta bezuvjetne ljubavi i energije nije rezervirana samo za posebne prilike. Razgovarajte sa Svemirom, započnite čavrljanje s Bogom i promatrajte čaroliju koja se pred vama otkriva.

Izvor: www.sarahprout.com

Pripremila Snježana Krčmar

Preporučujemo

Ostali članci