4. 4.: Numerološki moćan dan koji nam poručuje...

Ovaj numerološki moćan dan donosi energiju za učenje nečeg novog i hvatanje ukoštac sa svojim popisom zadataka – ali čuvajte se impulzivnosti i pažljivo birajte riječi

Značenje broja četiri

Ponavljanje brojeva u numerologiji je uvijek značajno, kaže numerologinja Felicia Bender. A 4. travnja dobivamo dvostruku dozu energije broja 4 – to je, među ostalim, broj temelja, izgradnje sustava i teškog rada, a njegova se energija povezuje sa znanjem i nosi vibraciju Učitelja.

Travanj je mjesec u kojemu trebamo odvojiti vrijeme da naučimo nešto novo, bilo da je to učenje iz knjige, upisivanje tečaja, bilo pak učenje iz neposrednog iskustva.

Usto, to je i dobro vrijeme da razmislimo o svojoj životnoj svrsi i jesmo li mi, naše misli i djela, u skladu s njom, vrijeme da se usredotočimo na nju te učinimo konkretne i postupne korake da je ostvarimo. A uz dvostruku dozu broja 4, upravo je ovo sjajan dan za evaluaciju i činjenje makar najmanjega koraka u tom smjeru.

Riječi birajte mudro i promišljeno

A čega se treba čuvati? "Riječi birajte mudro i promišljeno", upozorava Felicia Bender. Budući da ćemo svi osjećati tu energiju, mogli bismo na ljude i situacije reagirati impulzivno. Stoga izbjegavajte bilo kakve rasprave, a osobito uvjeravanja drugih da ste (i zašto) samo vi u pravu.

Kako ćemo najbolje iskoristiti energiju dviju četvorki? Učinite nešto da poboljšate i uljepšate svoj dom, izađite u prirodu te napravite popis svojih ciljeva i težnji – a uz njega i dodatni popis koraka za koje predviđate da će biti potrebni da to ostvarite.

 

Izvor: the-numinous.com

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci