22. 2. - što znači ovaj posebni dan?

Brojevni niz 222 ima posebno značenje u numerologiji

Obitelj na prvome mjestu

Broj 222 u numerologiji broj je obitelji, harmonije i veza. Taj se broj veže i uz težnju za idealom, da se on ostvari, izrazi ili da se bude primjer tog ideala. Može biti i učinkovit diplomatski kad je posrijedi umanjivanje razlika između ljudi ili skupina jer općenito je najbolji u položaju podrške.

Esencija toga broja uključuje zdravlje, iscjeljenje i aktivnosti vezane uz dom i kućnu sferu. Važni su ljubav, ljepota i udobnost, veze, romantičnost, timski rad, prijateljsko društvo te diplomatska nastojanja da se održi harmonija. No najvažnija od svega je obitelj.

Majčinska energija

Energija toga broja jest energija onoga koji se brine o drugima, majčinska energija, koja se proteže izvan neposredne okoline na proširenu obitelj, pa i društvo. Postoji nagon da sve bude idealno te od koristi društvu i čovječanstvu u cjelini.

Bit broja 222 sažimaju riječi romansa, iscjeljenje, udobnost, majčinstvo, davanje smjernica – ideje povezane sa sretnim domom, obitelji i susjedstvom. S tim su povezani odgovornost, ljubav, požrtvovnost, zaštita članova obitelji, naklonost i suosjećanje.


Izvor
: affinitynumerology.com


Pročitajte i:

Značenje brojevnog niza 222

Trostruki anđeoski brojevi i njihovo značenje

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci