15. i 16. 10. 2018: Otkrića u zagrljaju Merkura i Venere

Kad se Merkur i Venera ovaj mjesec nađu na spoju, mogli bi vam otkriti neke (korisne) tajne

Obratite posebnu pozornost na razgovore ta dva dana

Merkur, planet komunikacije, i Venera, planet ljubavi i mira, sastaju se nekoliko puta godišnje kako bi razmijenili recentne tračeve, a možda čak i pokoji poljubac, kaže astrologinja Christina Rodenbeck (oxfordastrologer.com). Dodaje kako se to dvoje obično dobro slažu jer većinu su vremena ili u istom znaku ili u pozitivnom odnosu, sekstilu.

Ovaj mjesec, 15. i 16. listopada, mogli bi razmijeniti i pokoju tajnu s obzirom na to da su u znaku Škorpiona. Astrologinja zato savjetuje da obratimo osobitu pozornost na razgovore koje ćemo voditi tih dana. Neki od njih mogli bi biti put prema suptilnijem razumijevanju određene situacije.

Ponovni kontakt s nekim ili vraćanje na neku prijašnju temu

Kad se Merkur susretne s Venerom u Škorpionu, "riječi su slatke i intenzivne", a "informacije lukrativne te istraživanje može otkriti nešto duboko korisno", kaže pak astrologinja Nadia Gilchrist (rubyslipper.ca). Ponovni kontakt s nekim ili vraćanje na neku prijašnju temu mogli bi otvoriti put ka ljubavi, užitku i resursima.

"Zatražite ponovno i vidite što se događa." Sama po sebi, ta energija donosi pozitivan razvoj, kaže astrologinja, a činjenica da je Venera retrogradna znači da ono o čemu raspravljamo ili učimo može biti ponovno sagledavanje nečega jer je ostalo mnogo toga što još moramo otkriti. A to što nam je prije bilo skriveno, ponudit će nam veze, vrijednosti i financije.

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci