12. 12. 2018: Dan koji daje veliku priliku

Niz brojki 12 sada nas podsjeća da učinimo boljima i sebe i odnose s drugima, upućuje na pravi trenutak za prenošenje bezuvjetne ljubavi te otkriva širu sliku i put koji je pred nama u novoj godini

Transformacija odnosa

Kao što je posrijedi s brojčanim nizovima, dvanaesti dan dvanaestog mjeseca u godini vrlo je moćan dan velika značenja. "U numerologiji 12/12 nudi nam energiju koja nam je potrebna za transformiranje naših odnosa i veza s ostalima", navodi Gerald Sinclair, autor portala Awareness Act, te dodaje da je viđenje tog niza brojeva te dopuštanje da bude dijelom našeg života poruka što je dobivamo od svemira.

"To je podsjetnik da doista učinite boljima sebe i veze koje imate s ljudima oko sebe. To je broj dovršavanja i točno biste ga tako trebali shvatiti. Radite na izgrađivanju snažnijih veza sa svojim višim sebstvom", objašnjava Sinclair. Moć niza 12-12 tjera nas iz sigurne zone u kojoj nam je tako ugodno te prisiljava da uistinu počnemo ispočetka. Ako smo, primjerice, na pogrešnom putu, stvari će postati toliko napete da ćemo biti prisiljeni vratiti se tamo gdje bismo trebali biti.

12 – broj koji podiže naše vibracije

Anđeo zaštitnik povezan s ovim brojem jest Haniel, koji simbolizira hrabrost i rađanje znanja. "On će vas u ovo vrijeme ispuniti hrabrošću, a ako doista slušate, pokazat će vam kako da svladate prepreke", kaže Sinclair. Ističe da nam niz 12-12 daje veliku priliku: dopušta nam da stvari vidimo iz šire perspektive nego inače. Taj se niz može smatrati i "aktivacijskim kodom" putem kojeg će se podići naša frekvencija i vibracije.

Sada je potrebno da krenemo u akciju te doista ozbiljno i puno radimo. Na dan 12. 12. naš osjećaj o stvarima bit će uvelike drukčiji, a mi ćemo na energetskoj razini pulsirati na drukčiji način, ističe Sinclair. "Broj 1 je broj manifestacije i realizacije, stoga kad je udružen s harmoničnim brojem 2, bit ćete ohrabreni na uistinu pozitivan pristup životu", objašnjava, a "na dan 12. 12. osjećat ćete se puno sposobniji prihvatiti sebe i pristupiti područjima egzistencije kojima to prije niste mogli".

Slušati što govori srce

Kad je pak riječ o tome kako učiniti najviše s energijama toga dana, savjet je da "doista trebate slušati svoje srce". Sad je važno obratiti pozornost na ono što vam govori vaša nutrina. "Tijekom ovog razdoblja ekspanzije trebate raditi sa svojim energijama, ne protiv njih." Osjetite li se preplavljeno stvarima, stanite i nađite trenutak za sebe, pa makar da samo duboko dišete. "Podsjetite se da energije s kojima se suočavate nisu negativne te da čak i ako vas trenutačno povrjeđuju, dugoročno će za vas i vaš život učiniti pozitivne stvari."

Ovaj dan trebali biste biti zahvalni na svemu što se nađe pred vama. Iskoristite ga i kao trenutak slavljenja svega onoga što ste postigli i svega onoga što tek treba doći. Napokon ćete vidjeti širu sliku i uistinu se pripremiti da krenete naprijed, u godinu što nadolazi.

Izvori: awarenessact.com i shantagabriel.com

Duhovno značenje brojevnog niza 12:12

Nevjerojatna simbolika broja 12

 

 

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci