10. 10. – dan moćne energije koja otvara nove putove

Deseti dan desetog mjeseca oslobađa snažnu energiju koja potiče da se krene u novom smjeru, kaže losangeleska astrologica Tanaaz Chubb, ističući spiritualnu važnost toga datuma...

Podsjetnik da učinimo nešto s novim ja

Deseti dan desetog mjeseca od nas traži posvećivanje misiji ponovnog rođenja sebe i svog života. Imamo priliku za "novo ja", s novi početak. "Sad ulazimo u akcijsku fazu ciklusa i to će se nastaviti ostatak godine", kaže Tanaaz. Idućih mjeseci imamo priliku izgraditi novi život, na praznome platnu naslikati sliku kakvu želimo.

10 - moćan broj koji označava cjelovitost

"U numerologiji, 10 je moćan broj koji označava cjelovitost. On označava vrijeme kad je sve u ravnoteži i kotač se može početi okretati u novom smjeru", objašnjava astrologinja. I dodaje kako je to i moćan manifestacijski broj koji nam može pomoći ostvariti snove. Ta je vibracija 10. listopada udvostručena, čineći taj dan iznimnim za manifestiranje.

Pritom se vodite time kako želite da se vaš život osjeća i jednostavno učinite male korake u smjeru koji vam daje dobar osjećaj, savjetuje astrologinja. To je najbolji način da se otvorite toj moćnoj vibraciji koja donosi novo.

10

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci