Zaplešite Ecstatic Spirit Dance na Sensa danu!

Ako vas zanima što je to Ecstatic Spirit Dance i kako se možemo vratiti izvoru iz kojega sve nastaje, dođite u nedjelju 17.6. na Sensa dan u parku Maksimir, na radionicu Ive Solarević iz Solar spirita, te na njeno meditativno predavanje Povratak esenciji – izvoru iz kojeg sve nastaje...

U sklopu Sensa dana koji se cijeloga dana 17. lipnja održava u zagrebačkom lijepom i zelenom parku Maksimir, od 16:45-17:30 na Sensa pultu održat će se "meditativno" predavanje Povratak esenciji – izvoru iz kojeg sve nastaje, a od 18-19 sati na Maloj pozornici možete doći na radionicu Ecstatic Spirit Dance. Radionicu i predavanje održat će Iva Solarević, glavna snaga i pokretačica filozofije Solar spirita, škole za duh i tijelo.

Ecstatic Spirit Dance je praksa svjesnog plesa i slobodnog pokreta koji nema unaprijed određenu formu i za njega nije potrebno nikakvo predznanje. Kroz ovaj ples se oslobađamo potisnutih emocija, fizičkih napetosti, trauma, stresa, strahova i dopuštamo si propuštanje energije kroz naše tijelo u kojem god obliku se ona pojavi. Također pokrećemo „zaleđene“ dijelove sebe i na taj način oslobađamo ono što je potisnuto, zgrčeno, zaboravljeno i zarobljeno unutar našeg sustava duha i tijela.
Evo kako to izgleda.

Znamo da sve potječe iz istog izvora koji je ujedno esencija našeg bića. To je prostor beskonačne ljubavi, slobode, mira, ljepote i inspiracije. To je dio nas koji je uvijek prisutan, ali ponekad izgubimo osjećaj povezanosti s tim dijelom sebe. Kada živimo iz esencije, osjećamo se povezani sa sobom i cijelim Univerzumom, događa se prirodan tok, u svemu vidimo ljubav, život prirodno teče bez napora i otpora, a mi osjećamo da smo na pravom mjestu u pravo vrijeme i da je sve savršeno, bez obzira kako na površini života izgledalo. Više o tome na predavanju Povratak esenciji - izvoru iz kojeg sve nastaje. Vidimo se na Sensa danu!

Program Sensa dana pronađite ovdje

Svi sadržaji na Sensa danu besplatni su zahvaljujući partnerima

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci