Zagreb Pedicab poziva na istraživanje Zagreba iz nove perspektive i na šarmantan, ekološki prihvatljiv način – triciklom

Razgledajte povijesne i kulturne znamenitosti, upoznajte ili se prisjetite lokalnih običaja i legendi upijajući živahni ritam grada, ili se jednostavno odvezite pod vedrim nebom do kazališta, koncerta ili omiljenog restorana u centru

Zagreb Pedicab obogatio je ponudu Zagreba triciklima (rikšama) s pomoćnim elektromotorom, na neki način podsjećajući na kultne zagrebačke fijakere, koji su romantično prolazili gradom. Iako je ideja rođena po uzoru na tricikle u mnogim svjetskim turističkim gradovima, Emil Kirbiš i Filip Pribilović, osnivači Zagreb Pedicaba, dodatno su je unaprijedili i odlučili prilagoditi lokalnoj infrastrukturi i navikama.

Iskoristivši zajedničku viziju i dugogodišnja iskustva u managementu, prodaji i turizmu, Emil i Filip su, uz pomoć Turističke zajednice grada Zagreba, stvorili odličnu turističku priču, zanimljivu turistima, ali i građanima.

Tri su glavna aspekta ovog projekta: kulturni, ekološki i komunikacijski.  Kulturni, jer gosti od vozača pedicaba mogu čuti lokalne priče i običaje, preporuku za koncert ili restoran, te razne poznate i nepoznate detalje o Zagrebu. Ekološki, jer pedaliranjem podižu svijest o zdravom načinu života, te korištenjem električne energije pridonose održivom razvoju prometa u centru grada. Komunikacijski je treći aspekt, s obzirom na prisutnost na najfrekventnijim lokacijama u gradu, pedicabi postaju idealan medij za oglašavanje događanja, proizvoda, usluga i ostalih servisnih informacija.

Zagreb Pedicab poziva na istraživanje Zagreba iz nove perspektive i na šarmantan, ekološki prihvatljiv način – triciklom

Osim toga, dodatna predost Zagreb Pedicaba jest što nudi obilazak grada u kraćem i individualiziranom vremenu, uz novo i drugačije iskustvo i doživljaj grada, što je vrlo zanimljivo turistima koji u gradu ostaju tek par dana, u skladu s time što je Zagreb postao prava europska city-break destinacija.

Pedicab bicikli svakodnevno cirkuliraju po širem centru grada, a svi zainteresirani uslugu mogu naručiti pozivom na 099 603 7575 ili na www.pedicab.hr. U planu je razvoj korisničke aplikacije, koja će dodatno olakšati komunikaciju i naručivanje. U pedicab stanu dvije osobe, a cijene se obračunavaju prema trajanju vožnje.

Osim u centru Zagreba, odnedavno u zabavnoj vožnji pedicabom možete uživati i u Maksimiru i to svake subote.  Zagreb Pedicab i njihove novosti možete pratiti na njihovim web, Facebook ili Instagram stranicama.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci