Zadnji je trenutak da se prijavite na flow!summit 2020

Sutra počinje besplatni online kongres vodećih svjetskih stručnjaka za osobni razvoj, duhovnost, iscjeljenje, coaching... Doznali smo tko su govornici prvog dana!

Flow! summit je najveći online događaj na temu osobnog rasta, duhovnosti i svjesnog življenja. Započinje sutra, 20. svibnja, a konferenciju će otvoriti nitko drugi nego Neale Donald Walsch, Gregg Braden, Gordon Smith, Pascal Voggenhuber, Andreas Goldemann i Petra Brzović!

Narednih dana, vodećih 26 stručnjaka za osobni razvoj, duhovnost, iscjeljenje, coaching, hipnozu, šamanizam, holističko zdravlje, jogu, meditaciju i još mnogo drugih područja će vam pomoći da naučite živjeti u vlastitom toku. Pokazat će vam da postoji vaš plan za vaš život i pomoći vam da ga shvatite. Životni izazovi će i dalje biti izazovi, ali ćete znati kako se s njima suočiti. Kako ih savladati i iskoristiti kao alat za buđenje vaše unutarnje snage.

Napokon ćet naučiti kako vidjeti svaku izazovnu situaciju kao priliku za buđenje i  osobni rast. Prepustite se nadahnuću koje nose različite situacije i naučite uživati u životu punim plućima!

Flow! summit je u potpunosti besplatan i sinkroniziran na hrvatski jezik, a prijavite se možete ovdje


Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci