Za 21-dnevni online program s Deepakom Choprom više od 10.000 prijavljenih!

Na besplatni online program Deepaka Chopre, koji počinje u ponedjeljak 3. lipnja, prijavilo se već više od 10.000 osoba. Tijekom 21 dana svi sudionici programa imat će mogućnost poslušati audiosnimke s predavanjem i meditacijama koje vodi izravno Deepak Chopra. Još se imate priliku prijaviti i vi...

Um ima sposobnost da proizvede svaki lijek

Deepak Chopra napisao je više od 50 knjiga koje su prevedene na 35 jezika i prodane u 20 milijuna primjeraka. Autor je i više od 30 audio i video serijala, kao i pet nagrađivanih TV emisija. Sada, po prvi puta dostupan je i na hrvatskom tržištu s online programom „Stvorite Obilje i unutarnje Bogatstvo“ na hrvatskom jeziku s početkom 3. lipnja 2019.

Ovaj ajurvedski liječnik govori i piše o tišini, meditaciji i utišavanju unutarnjeg dijaloga, o našem unutarnjem životu, o tome zašto starimo, kako se ponašamo ... Smatra da naše najdublje misli i osjećaji igraju važnu ulogu u izlječenju. "Um ima sposobnost da proizvede svaki lijek", kaže Deepak, "to je samo slobodan lijek, u najčišćem obliku i savršeno doziran."

Transcendentalna meditacija tehnika je koja se lako uči i prakticira. Oni koji meditiraju tvrde da je to jednostavna tehnika koja odmara um i tijelo na jedinstven način. Pomaže u ublažavanju stresa i umora i daje više energije, bistrinu uma, poboljšava zdravlje, koncentraciju i sposobnost učenja. Prema tome, povećava se i naš osobni osjećaj sreće i zadovoljstva.

ONLINE PROGRAM:
Deepakov program sadrži predavanja, praktične savjete te dnevne meditacijske jedinice koje nas kroz 21 dan vode do svijesti kako se obilje nalazi svuda oko nas. Štoviše, u nama samima. Cilj je – kao i na svim Deepakovim tečajevima – na putu meditacije doći bliže svojem istinskom jastvu, odnosno sasvim mu se približiti, do potpune identifikacije. Ta izjednačenost naših misli i osjećaja, našeg unutarnjeg i vanjskog svijeta, dovodi do spoznavanja naših najdubljih želja - a ta pak spoznaja vodi prema mogućnosti njihova ostvarivanja.

Dosad je u programu sudjelovalo više od dva2 milijuna ljudi diljem svijeta, a sada je prvi put dostupan i na hrvatskome jeziku.

Program je podijeljen u tri cjeline:

1. tjedan
U prvom tjednu razmatrat će se što pravo bogatstvo zapravo znači, iz kojeg izvora dolazi i kako upravlja našom sviješću i razumom te će se, navodi Chopra, položiti kamen temeljac stvaranju obilja.

2. tjedan
U drugom tjednu govorit će se o povezanosti bogatstva i sedam duhovnih zakona uspjeha. Upregnut će se kreativna snaga kako bi se omogućilo željama da postanu stvarnost.

3. tjedan
U završnom tjednu Chopra će polaznicima otkriti kako je moguće odmah započeti život u obilju i bogatstvu. 

I sve je to potpuno besplatno za sve koje se prijave do 3. lipnja.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci