Vesna Pisarović na Cosmo brucošijadi

Cosmopolitan vas izaziva: "Dođite i pokažite nam da možete biti rasplesaniji i glasniji od nas!"

Vaš najdraži (i najbolji) časopis Cosmopolitan i Hugo's Bar, zajedno s udrugom eSTUDENT te službenim vozilom Seat, osim najluđeg partyja ove sezone pripremili su i brojna druga iznenađenja. Netko će i ove godine ponijeti titulu Cosmo kraljice stila, netko najboljeg čagera, a nekome možda pođe za rukom uslikati fotku koja će srušiti društvene mreže. Svakako ćemo sve pozorno motriti i sve imati na oku! 

A kao i svaki Cosmo party do sada, i ovaj će biti začinjen super zgodnim frajerima bez kojih je ludi provod nezamisliv. Bili single ili u paru, to je subota koju želite provesti s onim frendicama za koje znate da vam brutalan provod ne gine. 'Dolje na koljena', 'Da znaš', 'Bježi od mene', 'Da sutra umrem', 'Poslije svega' i ostali nezaboravni hitovi garantiraju isto tako nezaboravan provod. Izazivamo vas: dođite i pokažite nam da možete biti rasplesaniji i glasniji od nas! ;)

3

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 40 kuna u Hugo's Baru.

Vidimo se u Hugo's Baru, 19. listopada 2019. od 21 sat!!!

 

O našem sponzoru:

KVIKI CHOCO #LOLS

SVE ŠTO #LOLE MLADI

Tako slatki, tako hrskavi, tako neodoljivi. Sve su to Kviki Choco #LOLsi, čokoladne kuglice koje su toliko dobre i ukusne da ih je nemoguće pustiti iz ruke.

Najcool izazov, #LOLsanje, opasno je zatresao slatki svijet: pokušajte ispustiti Kviki Choco #LOLse ma što radili: igrali igrice, učili, družili se s prijateljima ili jednostavno uživali. Ako vam ne uspijeva, nema veze, jer još se nije našao onaj koji je uspio. Zato ne brinite, u društvu #LOLsa ionako je svatko na dobitku.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci