Večera u ambijentu koji osvaja

Treći StoryGourmet Chef's Secret Dinner bit će održan u luksuznoj Villi Hortensia u Malom Lošinju, koja je dio hotelskog branda Lošinj Hotels & Vilas

U ovom prekrasnom ambijentu, tik uz more a u potpunom luksuzu i prestižu usluge za koju je zaduženo osoblje Lošinj Hotels & Vilas uživat će odabrani uzvanici. Koji su to, otkrijte 28. rujna kada večera počinje.

Gastronomsku priču u šest sljedova pripremat će vrhunski francuski kuhar, chef Thomas Brasleret. Ovaj kulinarski virtuoz glavni je chef à la carte restorana Alfred Keller, restorana koji se nalazi na listi najboljih restorana s karakterističnim segmentom visoke kuhinje. Mjesto među vodećim svjetskim restoranima Alfred Keller zaslužio je svojom jedinstvenom ponudom, a u odabrano društvo uvrstio ga je renomirani francuski vodič za restorane Gault & Millau.

story

Hotelski brend Lošinj Hotels & Villas okuplja šest hotela i restorana te vile i apartmane na najatraktivnijim lokacijama na otoku Lošinju. Hoteli i vile najviše razine ponude nalaze se u jednoj od najljepših i najintimnijih uvala na otoku Lošinju – uvali Čikat. Jedan od hotela u uvali Čikat je i hotel Bellevue, koji ove jeseni gostima nudi jedinstvenu priliku za odmor uz posebne ponude i programe. Više o tome saznajte na losinj-hotels.com.

Sponzorski ovu priču prate domaći brendovi, Jamnica i Rajske rajčice.

Jamnica je tu, klasična i elegantna u originalnom izdanju kad želimo dati do znanja da smo ozbiljni, ali i razigrana i lepršava kad trebamo osvježavajuće i moderne kombinacije za koktele ili pak, nikad izašle iz mode, gemište!

Idealan partner jelima, osvježava bogatstvom svojih minerala i budi naša čula snažnim mjehurićima!

Rajska rajčica donosi okus ljeta u svako godišnje doba – prirodne, domaće i slasne rajčice dolaze ravno iz Svete Nedelje na police dućana u vašem susjedstvu. Slatke i šarene Bumblebee, sočne Sunstream, aromatične Campari, pikantne Harmony i delikatesne Grappolo rajčice dostupne su kad god poželite dobro poznat miris bakine kuhinje u svom domu. Naravno, uz neizbježan dodir modernih recepata, koji se lakše uklapaju u užurbani životni stil. Rajska rajčice ovog će se listopada naći i na Story Gourmet Secret Dinner meniju.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci