Valentinovo u Hilton hotelima u Zagrebu

Ako postoji istina u izreci "ljubav prolazi kroz želudac", onda je najbolji način proslave blagdana ljubavi romantična večera u jednom od tri hotela Hilton u Zagrebu

DoubleTree by Hilton

U OXBO restoranu hotela DoubleTree by Hilton provedite romantičnu večer uz živu glazbu I izvrsnu hranu chefova hotela. Osim a la carte jelovnika u ponudi imaju i posebne Addicted to Love menije…možete birati mesnu, riblju ili vegetarijansku varijaciju.

Za sve koji žele provesti noć u DoubleTree by Hilton hotelu predlažemo da posjete Spa oazu i uživaju uz čašu pjenušca i ukusne zalogaje uz bazen i pogled na grad.

https://www.zagrebci…­ree-by-hilton-zagreb

Hilton-247 (1)

Canopy by Hilton

Senzualan gastro doživljaj očekuje vas u ReUnion restoranu hotela Canopy by Hilton uz mladog i talentiranog glazbenika Alena Đurasa, ukusan mesni i riblji meni ali i odličnu ponudu jela s a la carte jelovnika.
Iako je Valentinovo dan za zaljubljene za sve sretne samce koji vole dobru zabavu i uživanje u hrani, pripremili su posebno mjesto u ReUnion restoranu.

https://www.zagrebci…­opy-by-hilton-zagreb

Canopy, Hilton


Hilton Garden Inn

Oriental Passion Valentine’s Day…dašak Orijenta u restoranu Hilton Garden Inn hotela. Uživajte u dvoje u ukusnim fusion jelima azijske kuhinje koje pripremaju vrhunski chefovi.

https://www.zagrebci…­27-hilton-garden-inn

Hilton restaurant lounge

Hilton

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci