Utrka za fajterice na Dan narcisa

U subotu 23. ožujka 2019., od 11 do 12 sati, u Parku Zrinjevac u Zagrebu, održat će se Utrka za fajterice - humanitarno događanje posvećeno ženama koje se bore s rakom, ali i svima koji im pomažu – članovima obitelji, prijateljima, kolegama, ali i onkolozima, radiolozima, kirurzima, sestrama… I svi oni sudjeluju u utrci!

Budući da su duša Utrke za fajterice - žene koje su preboljele rak ili se još uvijek bore s njime, potpuno je u redu da se utrka i prohoda. Utrka ima primarno humanitarni, a ne natjecateljski karakter.

"Bitno je samo da smo uz njih i kroz utrku, ali i kroz sve ostale korake njihove borbe. Ne samo na tradicionalni Dan narcisa, nego i sve ostale dane u godini" - stoji u pozivu na ovu utrku, objavljenom na Facebooku.

Utrku za fajterice organizira udruga Sve za nju koja pruža besplatnu psihološku pomoć oboljelima od raka, kao i članovima njihovih obitelji. Glavna utrka je u 11 sati i uključuje nekoliko krugova oko Zrinjevca, ali naravno da su dobrodošli i svi oni koji će u znak podrške prehodati samo jedan krug.

Oko 12 sati bit će simbolična štafeta u kojoj će sudjelovati javne osobe i na taj način dati podršku svim sjajnim fajtericama.

Ako ste u Zagrebu ili oko Zagreba, svakako navratite, a ako niste, možete ih podržati uplatama. 100 posto vaše donacije ide udruzi, nema nikakvih operativnih troškova, a glavne donacije skupljaju se preko crowdfunding platformu Čini pravu stvar!

Sudjelujte u utrci, kupite buket narcisa ili majicu, ali prije svega - dođite zapljeskati sjajnim fajtericama!

Program će voditi Bruno Šimleša i Frano Ridjan.

https://www.facebook…­nts/326355924678598/

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci