Utrka vozila iz kućne radinosti na zagrebačkim ulicama

U subotu, 14. rujna, na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu, održat će se utrka vozila iz kućne radinosti Red Bull Soapbox. Ova maštovita i otkačena utrka namijenjena je kreativnim vozačima koji se utrkuju u jurilicama izrađenima kod kuće

Gotovo osam godina je prošlo od dana kad je Red Bull Soapbox posljednji put krasio strme i vijugave ceste Zagreba. Sada se ovaj događaj vraća u glavni grad Hrvatske, obećavajući spust do zabave.

Red Bull Soapbox utrka namijenjena je kreativnim vozačima koji se utrkuju u jurilicama iz kućne radinosti. Svako od vozila pokreću kreativnost, hrabrost i gravitacija, i možda malo Red Bulla. Ovo nemotorizirano natjecanje nudi profesionalcima i amaterima da pokažu svoju kreativnost u izradi jurilica u kojima će se boriti s vremenom na zabavnom spustu.

Tijekom 19 godina duge povijesti ovog događaja, raspon vozila kretao se od realističnih replika pravih vozila pa do bilo čega što kreativni um može smisliti. Prethodni dizajni uključivali su klavir, dječja kolica, rodeo klauna, zatvorsku ćeliju i Golden Gate most.

Više informacija o utrci saznaj na stranici www.redbullsoapbox.hr

Ulaz na utrku je besplatan.

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci