SYNLAB Hrvatska poliklinika na 12. Sensa danu

Posjetitelji 12. Sensa dana moći će tijekom dana doznati sve što ih zanima o laboratorijskim pretragama iz krvi zahvaljujući poliklinici SYNLAB Hrvatska

Ne propustite doći na 12. Sensa dan u Maksimir u nedjelju 13. lipnja gdje ćete na jednom od štandova moći doznati sve što vas zanima o laboratorijskim pretragama poliklinike SYNLAB Hrvatska koja se odlikuje vrhunskim uređajima i modernom  tehnologijom.

Poliklinika SYNLAB Hrvatska na jednom mjestu pruža nekoliko tisuća različitih laboratorijskih pretraga, kao što su mikrobiološke pretrage, personalizirane genske pretrage, prenatalni testovi te brza i diskretna dijagnostika spolnih bolesti. Za one koji trebaju obaviti više pretraga, moguće je odabrati neki od paketa koji su pomno kreirani i to po posebnim cijenama. Na pretrage se nije potrebno unaprijed naručiti, a brojni se rezultati primaju već unutar istog dana.

SYNLAB Hrvatska posluje na dvije lokacije u Zagrebu i na jednoj u Velikoj Gorici gdje pružaju vrhunske usluge medicinsko laboratorijske dijagnostike i mikrobiologije. Posebno se ponose svojim prijateljskim odnosom s djecom, a ako vi ne možete doći kod njih, ne brinite, njihovo će stručno osoblje doći kod vas!

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci