Stylish zima počinje uz novi Elle

Od danas na svim kioscima potražite prosinačko izdanje Ellea, vaš no. 1 vodič kroz stylish zimu!

Zanosnu naslovnicu prosinačkog izdanja Ellea koju potpisuje fotograf Mladen Šarić krasi neodoljiva Daisy, hrvatski supermodel, zvijezda Guccijevih kampanja i dobitnica nagrade u kategoriji za Najboljeg modela na ovogodišnjoj Elle Style Awards dodjeli nagrada.

Elle prosinac

U ovom broju čeka vas veliki specijal o glamuroznoj dodjeli Elle Style Awards 2017. koju ove sezone nitko nije propustio. Saznat ćete tko su ljudi kojima smo dodijelili nagrade i zašto nas inspiriraju, ali i kako smo se zabavili na ludom tulumu koji se održao nakon dodjele u zagrebačkoj Laubi - kući za ljude i umjetnost.

Elle prosinacElle prosinac

Prosinačko izdanje donosi i veliku priču o aferi Weinstein koja je potresla Hollywood, a na koju se osvrnula naša Ana Fazekaš. Nada Mirković se zapitala čiju sliku zapravo projiciramo na vlastitim društvenim mrežama, a naš urednik mode Saša Joka osvrnuo se na netom završenu hrvatsku modnu sezonu. Dotaknuli smo se i recentnih zbivanja na svjetskoj modnoj sceni pa vas u novom broju Ellea čekaju priče o Phoebe Philo, Driesu Van Notenu i Delpozu.

Elle prosinac

Uz to, donosimo vam zimske trendove u modi i ljepoti, a osvrnuli smo se i na pojavu i porast niche brendova koji su zaludjeli industriju ljepote.

U novom izdanju Ellea saznat ćete i tko su dobitnici 15 nagrada iz našeg velikog kreativnog natječaja. Sve ovo i još puno iznenađenja vas čeka u prosinačkom izdanju Ellea!

Novi Elle potražite na svim kioscima od danas, 20. studenog.

ELLE. Ljepota je unutra.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr