Story s posebnim home prilogom i dizajnerskim paketom

U prodaji je lifestyle tjednik Story s posebnim prilogom za uređenje doma, a za sve koji žele i dizajnerski potpis domu, tu je paket Story home decor s jastučnicama by eNVy room

Ovoga tjedna u prodaji je lifestyle tjednik Story koji na 16. stranica donosi prilog Story home u sklopu kojega možete pronaći inspiracije, trendove tips & tricks savijete za uređenje i još mnogo dobrih ideja. Za sve koji žele i dizajnerski potpis u vašem domu, u prodaji je paket Story home decor s jastučnicama by eNVy room za samo 39,90 kuna.

jastučnice

Ove jastučnice dimenzija 43 x 43 cm možete pronaći u dvije varijante dizajna koje su za vas osmislili dizajnerski dvojac koji čine Nikica Ivančević i Vjeko Franetović.

jastučnice 2

Poznati po svojim bridal kreacijama, ali i svečanim večernjim haljinama, dašak luksuza i prestiža pretočili su u ovaj dekorativni accessoires.

U novom broju Story ekskluzivno donosi i intimnu ispovijest pjevačice Zsa Zse o njenom problemu s aknama, te daje odgovore na pitanje zašto je odlučila progovoriti javno o tome.

Vaš primjerak novog Storyja čeka vas u prodaji od srijede, 30. rujna.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr