Story Man i popusti do 40 posto

Novi broj magazina Story posvećen je muškarcima a kao dar svim čitateljima tu su i kuponi s neodoljivim popustima do 40 posto!

Marko Braić, zvijezda naslovnice Storyja, koji je velikim dijelom u povodu Movembera posvećen muškarcima, jedan je od najuspješnijih glumaca svoje generacije. Po prvi put magazin Story ovaj mjesec obilježava baš na takava način i odaje priznanje muškarcima kreirajući sadržaj koji je za njih, ali koji će i ženski dio publike pročitati s zanimanjem.

10-15_Fabijan_45

Uz sve to od ovoga tjedna aktivan je i Story Shopping Fest powered by Premium Visa kada imate mogućnost šopingirati uz velike uštede. Naime, od 11. studenog dar čitateljima uz novi broj magazina Story jesu odlični kuponi koje možete iskoristiti za pametnu blagdansku kupnju u preko 500 prodajnih mjesta diljem Hrvatske. Kupone možete iskoristiti u raznim poznatim trgovinama iz svijeta mode, ljepote i ostalih lifestyle dućana poznatih svjetskih brendova.

Kuponi su iskoristivi do 17. studenog, a u subotu 14. studenog očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day kada vas za plaćanje Premium Visa karticom očekuje 40% popusta na odabrane artikle. Plaćajte svojom Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima svakog pojedinog partnera.

StoryShoppingFEST+Visa_45-2020_1200x900_zakupci_ (1)

Nove traperice, lepršava dugačka haljina, visoke čizmice, nova torbica ili šal, na vama je da si odaberete komade koje ćete kupiti iz najnovije kolekcije a po povoljnim cijenama. Zato pomno pogledajte popis kupona koje lifestyle tjednik Story donosi svojim čitateljima!

Story_45_820x360_FB-Cover 

Story Press

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci