Što ponijeti ovog ljeta na plažu? Novu knjigu Tomice Šćavine 'Puni krug'

Vaša omiljena kolumnistica, psihologinja Tomica Šćavina, objavila je novu knjigu kolumni pod nazivom 'Puni krug'. Tomica će knjigu predstaviti na Sensa danu 17. 6. 2018. u parku Maksimir u 16.30 sati na Maloj pozornici. Vjerojatno nikad niste bili na predstavljanju knjige u parku, zato dođite u Maksimir upoznati Tomicu i čuti o kakvoj se knjizi radi!

Psihologinja Tomica Šćavina Sensina je kolumnistica već više od deset godina

Psihologinja Tomica Šćavina Sensina je kolumnistica već više od deset godina

"Tomica Šćavina jedna je od naših najuglednijih psihologinja koja već više od deset godina svojim kolumnama savjetuje, budi i nadahnjuje čitateljice Sense. U ovoj je vrijednoj zbirci probrala ono najbolje, tekstove koji su ostavili najviše traga – dotakli srca i prokrčili put do nekih novih obzora.

Puni krug možete čitati redoslijedom koji poželite, ovisno o onom što vas trenutno zaokuplja, a životne teme i tečan, pristupačan stil pisanja jamstvo su da ćete za ovom knjigom često posezati. I nemojte se začuditi ako u svakom tekstu prepoznate djelić sebe. Ta mjesta prepoznavanja su dragocjena, ona su svjetiljke na putu prema svjesnijem i ispunjenijem životu", napisala je o knjizi urednica Nataša Ozmec.

Knjiga 'Puni krug' objavljena je uz potporu Jamnice i Grada Vodica, a može se kupiti na kioscima Tiska i u Tisak Media knjižarama. Pozivamo vas da dođete 17. lipnja 2018. u park Maksimir na predstavljanje knjige i uživate s nama u čitavom programu koji smo vam pripremili!

Dođite na Sensa dan 17. lipnja u park Maksimir!

tomica šćavina

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci