Što i kako s emocijama? Doznajte na 9. Sensa danu

Sonja Runkas, diplomirana ekonomistica, osnivačica 1Momenta, certificirani Executive Coach Academy of Executive Coaching, aktivna članica Hrvatske udruge za coaching, praktičarka NLP-a i polaznica prve generacije Points of You® praktičara u Hrvatskoj i regiji, praktičarka Bacha održat će na 9. Sensa danu u Maksimiru kreativnu radionicu osobnog razvoja 'Što i kako s emocijama?'. Dođite 9. lipnja u 10 sati na livadu Lipovo sjedište i doznat ćete...

Neovisno o spolu, statusu, obrazovanju, godinama… svi smo vođeni emocijama kao putokazima životnog puta i naših akcija (reakcija). One nam određuju kvalitetu života, ponašanja i odnosa, predstavljajući našu reakciju na različite izazove iz okoline.

Katkad smo ih svjesni više, katkad manje, katkad im vjerujemo, a katkad ih ignoriramo, no svakako ih ne možemo dugoročno zanemariti jer su baza svega.

Iznimno su komplekne, mnogi od njih strahuju ne dopuštajući im da ih pokažu, osjete, podijele, a njihovim istraživanjem bave se znanstvenici desetljećima. Danas popularan pojam balansa kreće upravo od njih, jer kada smo u ravnoteži s emocijama mi smo sretni, zdravi, radosni, ispunjeni i djelujemo iz ljubavi.

Pravo je pitanje kako biti u miru sa njima i što poduzeti ako nismo u balansu?

Gdje ste u ovom trenutku po pitanju emocija u vezi, poslu, zdravlju ili sami sa sobom općenito, pokušajte saznati i zaroniti duboko u sebe na iskustvenoj radionici.

Više o voditeljici i njenom radu na 1moment.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci